silye-gabriella
Silye Gabriella

Köszönöm, hogy megtisztel bizalmával. Mire eljutott hozzám, addigra sok diéta, fogyókúrás recept és csodaszer kipróbálásán van túl és talán már elege van az állandó jojóból és fogyókúrákból. Szeretne végre egy olyan személyre szabott programon részt venni, mellyel végre tartósan, éhezés nélkül le lehet fogyni és az elért eredményt meg is lehet tartani. Esetleg szeretné megtudni, mit és mennyit kellene enni, ahhoz, hogy egészségét meg tudja őrizni és a megfelelő formát hozni. Gondja van az emésztésével, valamilyen élelmiszerérzékenységre gyanakszik, refluxa, gyomorsavproblémái vannak és szeretne már a végére járni és újra jól érezni magát.

Ha olyan szakemberrel szeretne találkozni, aki számos olimpikon, mint Kiss Gergely (vízilabda), Cseh László (úszás) és a teljes női vízilabda válogatottat készítette fel az olimpiára.

Silye Gabriella vagyok, több mint 10 éve foglalkozom mélyebben a táplálkozási tanácsadással, fogyókúrával. A Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem Élelmiszertudományi Karán végeztem élelmiszermérnökként 2004-ben. Közvetlen utána a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar Nevelés- és Sporttudományi Doktori Iskola keretein belül kezdtem kutatásaimat a sport és táplálkozás, antioxidánsok összefüggéseiről.

A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar (TF) Rekreáció szakirányon 2,5 éven át oktatottam táplálkozástudományt és az IWI (International Wellness Institute) oktatójaként és a Sporttáplálkozás képzés szakmai vezetőjeként aktívan részt veszek a személyi edzők képzésében. Sporttáplálkozás a maximális teljesítményhez című könyvem megírásával szerettem volna egy átfogó képet adni a táplálkozási téveszmékről, hibákról és egy gyakorlati kézikönyvet adni az emberek kezébe, melyben konkrét tanácsokat, recepteket és étrendötleteket is találnak.

Személyes tanácsadással a célom, hogy egyszerű, nem pénzfüggő ötletekkel segítsek az embereknek céljaik elérésében. Lehet ez fogyás, optimális táplálkozás kialakítása az egyéni szükségletek alapján, emésztőrendszeri probléma vagy teljesítményoptimalizálás. Hitvallásom szerint a személyre szabott étrend, program tud igazán hatásos lenni, hisz minden ember szervezete más.

Szakmai eredmények, felkészítés

2008 pekingi olimpiai felkészítés

Férfi vízilabda (Dr. Kiss Gergely 3-szoros olimpiai bajnok)
Női vízilabda válogatott (teljes csapat – Pekingben 4. hely)
Judo (Baczkó Bernadett és Mészáros Anett – Peking 7. hely)
Szörf (Detre Diána – Peking 22. hely, Gádorfalvi Áron – 19. hely)

Egyéb sportágak

Videoton felnőtt labdarúgó csapat (I. osztály)
Vasas felnőtt labdarúgó csapat (I. osztály)
Enternet felnőtt kosárlabda csapat (I. osztály)
Aerobic (Sifter Tímea, László Orsolya)
Triatlon (Kuttor Csaba, Pap Eszter)
Férfi vizilabda (Olasz Norbert, Suti Gábor)
Gyorskorcsolya (Galambos Gábor, Huszár Erika)
Úszás (Cseh László, Takács Krisztián, Kapás Boglárka, Jakabos Zsuzsanna)
Kajak-kenu (Tamás Bence, Hérics Dávid, Nádas Bence, Bán Kristóf, Molnár Péter)

A siker eléréséhez 30% a sport és 70%-ban optimális táplálkozás kell. De nem vagyunk egyformák, más az izomzatunk, anyagcserénk, életmódunk és szükségleteink, ezért egyéni szükségletek alapján történő életmódprogram alapján érdemes elkezdenünk az étkezést. A táplálkozási program egy szakemberrel történő személyes konzultáció, mely alatt megtanítjuk az optimális táplálkozási stratégia kialakítására, a célhoz szükséges táplálkozási alapelvekre.

A konzultáció során feltérképezzük a környezeti tényezők károsító hatását és szervezet állapotát, készítünk egy pontos testösszetétel mérést, ezt követően az egyéni szükségletek (életmód, sportág, edzések intenzitása, időtartama)  figyelembe vételével személyre szabott javaslatokat állítunk össze a tápanyagellátás, a folyadékbevitel optimalizálása érdekében.

Mikor forduljon hozzánk?

 • szeretne végre eligazodni a táplálkozástudomány labirintusában, pontosan mi a jó a szervezetének és mikor
 • rendszeres edzéssel sem tudja tovább növelni a teljesítményét, de úgy érzi, többre lenne képes
 • szeretne mindent megtenni, amit csak lehet a siker elérése érdekében
 • szeretné kiküszöbölni az étkezés helytelenségéből adódó teljesítményromlást, hatékonnyá tenni az edzést, a versenyeket
 • tudni szeretné, hogyan kell táplálkozni a legjobb forma eléréséhez
 • szeretné tudni milyen és mennyi étrend-kiegészítőt szükséges fogyasztani
 • szeretne eligazodni az élelmiszeripari termékek között, melyiket megfelelő
 • fáradékony, nem tud jó intenzitással edzeni, nincs elég energiája
 • az állandó edzések mellett is súlyproblémákkal küzd
 • gyakran fordul elő sérülés
 • sokszor fordul elő megfázás, betegség
 • emésztési problémái vannak (puffadás, hasmenés, székrekedés, reflux)
 • gyakran fáj a feje vagy szédül
 •  le akar állni a versenyszerű sportolással, de nem szeretne elhízni

Ne halogassa a döntést, ha most hozzákezdünk, néhány hét alatt el tudja sajátítani az egészséges életmód és a sportágnak és a saját életmódodnak megfelelő táplálkozás mesterfogásait. Szeretné végre kihozni magából a maximumot és a helytelen táplálkozásból adódó teljesítményromlást elkerülni?

Kérdés esetén hívja a +36-70-3754353 telefonszámot!
Ajánlja programunkat ismerősei figyelmébe!