silye-gabriellaKöszönöm, hogy megtisztel bizalmával. Mire eljutott hozzám, addigra sok diéta, fogyókúrás recept és csodaszer kipróbálásán van túl és talán már elege van az állandó jojóból és fogyókúrákból. Szeretne végre egy olyan személyre szabott programon részt venni, mellyel végre tartósan, éhezés nélkül le lehet fogyni és az elért eredményt meg is lehet tartani. Esetleg szeretné megtudni, mit és mennyit kellene enni, ahhoz, hogy egészségét meg tudja őrizni és a megfelelő formát hozni. Gondja van az emésztésével, valamilyen élelmiszerérzékenységre gyanakszik, refluxa, gyomorsavproblémái vannak és szeretne már a végére járni és újra jól érezni magát.
Ha olyan szakemberrel szeretne találkozni, aki számos olimpikon, mint Kiss Gergely (vízilabda), Cseh László (úszás) és a teljes női vízilabda válogatottat készítette fel az olimpiára.

Silye Gabriella vagyok, több mint 6 éve foglalkozom mélyebben a táplálkozási tanácsadással, fogyókúrával. A Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem Élelmiszertudományi Karán végeztem élelmiszermérnökként 2004-ben. Közvetlen utána a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar Nevelés- és Sporttudományi Doktori Iskola keretein belül kezdtem kutatásaimat a sport és táplálkozás, antioxidánsok összefüggéseiről. A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar (TF) Rekreáció szakirányon 2,5 éven át oktattam dietetikát, táplálkozástudományt. Az ott tapasztalt hiányosságok hatására kezdtem el a sporttáplálkozás mélyebb összefüggéseivel foglalkozni.

2008 pekingi olimpiai felkészítés:
Férfi vízilabda (Dr. Kiss Gergely 3-szoros olimpiai bajnok)
Női vízilabda válogatott (teljes csapat – Pekingben 4. hely)
Judo (Baczkó Bernadett és Mészáros Anett – Peking 7. hely)
Szörf (Detre Diána – Peking 22. hely, Gádorfalvi Áron – 19. hely)

Egyéb sportágak:
Vasas felnőtt labdarúgó csapat (I. osztály)
Enternet felnőtt kosárlabda csapat (I. osztály)
Aerobic (Sifter Tímea, László Orsolya)
Triatlon (Kuttor Csaba)
Férfi vízilabda (Olasz Norbert, Suti Gábor)
Gyorskorcsolya (Galambos Gábor, Huszár Erika)
Úszás (Cseh László)

A Sporttáplálkozási program egy szakemberrel történő személyes konzultáció, melynek során feltérképezzük a környezeti tényezők károsító hatását és szervezet állapotát (diagnosztika), ezt követően az egyéni szükségletek (életmód, sportág, edzések intenzitása, időtartama) figyelembe vételével személyre szabott javaslatokat állítunk össze a tápanyagellátás, a folyadékbevitel optimalizálása érdekében.

Összeállítjuk megfelelően, tudományos alapokon nyugvó elvek szerint a táplálkozását, nem kell saját magán próbálgatnia a különböző diétákat, étrendeket, étrend-kiegészítőket, amivel rengeteg kárt tud okozni a teljesítményében.

Mikor fordulj hozzánk?

– rendszeres edzéssel sem tudod tovább növelni a teljesítményed, de úgy érzed, többre lennél képes
– szeretnél mindent megtenni, amit csak lehet a siker elérése érdekében
– szeretnéd kiküszöbölni az étkezés helytelenségéből adódó teljesítményromlást, hatékonnyá tenni az edzést, a versenyeket
– tudni szeretnéd, hogyan kell táplálkoznod, hogy a legjobb formádat hozd
– szeretnéd tudni milyen és mennyi étrend-kiegészítőt szükséges fogyasztanod
– szeretnél eligazodni az élelmiszeripari termékek között, melyiket válaszd
– fáradékony vagy, nem tudsz jó intenzitással edzeni, nincs elég energiád
– az állandó edzések mellett is súlyproblémákkal küzdesz
– gyakran fordul elő sérülés
– sokszor vagy beteg
– emésztési problémáid vannak
– gyakran fáj a fejed vagy szédülsz
– le akarsz állni a versenyszerű sportolással, de nem szeretnél elhízni

Ne halogassa a döntést, ha most hozzákezdünk, néhány hét alatt el tudja sajátítani az egészséges életmód és a sportágnak és a saját életmódodnak megfelelő táplálkozás mesterfogásait. Szeretné végre kihozni magából a maximumot és a helytelen táplálkozásból adódó teljesítményromlást elkerülni?

Kérdés esetén hívja a +36-70-3754353 telefonszámot!
Ajánlja programunkat ismerősei figyelmébe!